CNC Bearbejdnings emner

Rolf Schmidts hovedkompetencer er CNC fræsning og CNC drejning af emner helt efter vores kunders ønsker og behov, f.eks. i forhold til kundens tegninger, skitser og prøver. Herudover plastsvejsning, limning og bukning af plast. Vi har en maskinpark bestående af 3-5 aksede CNC bearbejdningscentre samt CNC drejebænke med roterende værktøjer. Rolf Schmidts CAD software består af AutoCad og Inventor. CAM software er EdgeCam og Hypermill. Vi kan modtage alle formater, f.eks. SAT, STEP, IGES, DXF, DWG mv., og indlæse dem direkte i vores CAM system. Vi har mere end 35 års erfaring i produktion af kritiske komponenter i plast til især maskinindustrien og levnedsmiddelindustrien og har en hurtig leveringstid (5 – 10 arbejdsdage), stor leveringssikkerhed og en høj kvalitetssikring. Rolf Schmidts fornemmeste opgave, som underleverandør til vor kunde, er, at indgå i et tæt samarbejde i udarbejdelsen af løsninger og ideer. Vi bidrager med vor tekniske ekspertise indenfor plast og kommer med forslag til udformning, ændringer eller optimering af emnerne og materialevalg. Desuden er den altoverskyggende målsætning høj service og en sikker og hurtig levering.

CNC Fræsning

Rolf Schmidt har en  moderne maskinpark bestående af CNC styrede bearbejdningscentre består af 3 – 5 akslede bearbejdningscentre fra Yamazaki Mazak, Deckel Maho, CMS og Mikron. Maksimal emnestørrelse: L=3600mm, B=1500mm og H=600mm.

Mere information

CNC Drejning

Rolf Schmidt har en morderne maskinpark bestående af CNC styrede drejebænke med roterende værktøjer, med og uden subspindel fra Yamazaki Mazak.

Maksimal emnestørrelse: Drejediameter= Ø450mm, Drejelængde=1500mm, Spindelboring=Ø102

Mere information

CNC Bukning

 

Kold- og Varmbukning

Vi udfører både kold- og varmbukning. PC og PETG kan koldbukkes op til 5-6 mm pladetykkelse.

PC, PMMA, PETG, PVC, PP og PEHD500 kan varmbukkes op til 10 mm pladetykkelse.

Mere information

Plastsvejsning / Limning

Rolf Schmidt tilbyder udover CNC bearbejdning  limning,  svejsning og polering mv.

Mere information